EUROPE 30 - Mentenanță 24 aprilie la 10:30 UTC+3

📝Farewell to Forums📝

The forum is currently in read-only mode that will last till July 07th, 2021.

You will find news and all relevant information about the game in our Travian: Legends blog.
For live conversations and interaction with the community join us in official Travian: Legends Discord server.
 • Dragi jucători,


  Ne pregătim să realizăm o altă mentenanță pentru lumea de joc Europe30. Aceasta va avea loc Vineri, 23 aprilie, la ora 10:30 UTC+3 (ora României) și va dura o oră.


  Dorim să fim transparenți în legătură cu întreaga situație - întrucât vă afectează pe voi toți - și de aceea vom oferi următoarele detalii.


  De ce avem mentenanță în mod regulat pe Europe30?

  Pentru a asigura o performanță mai stabilă a lumii de joc și pentru a evita întârzierile uriașe la acțiunile din cadrul jocului (lag), a trebuit să aplicăm o soluție temporară la configurarea acestei lumi de joc. Schimbarea a avut un impact pozitiv asupra performanței, însă dezavantajul acestei soluții temporare este că nu permite copii de rezervă (back-up) automate, ci trebuie realizate manual. Acesta este motivul pentru care este nevoie să punem serverul în mentenanță.  Ce se poate întâmpla după efectuarea mentenanței?

  Este posibil să existe blocaje de evenimente (event jams) până când serverul va procesa toate acțiunile. Așadar, dacă observați întârzieri în joc, nu vă îngrijorați - jocul își va reveni cu timpul.


  Ce vom face între timp?

  Continuăm să lucrăm la îmbunătățiri pentru a crește performanța generală și acest lucru ar trebui să ne permită să reducem timpul de întreținere (mentenanță) pentru această lume de joc.

  Aceste schimbări trebuie evaluate, dezvoltate și testate temeinic. Chiar acum evaluăm posibilitatea de a muta complet serverul Europe30 într-o configurație mai permanentă, care va funcționa la fel de bine ca cea actuală. Acest lucru ar însemna, că nu va mai trebui să punem serverul în mentenanță în mod regulat.

  De asemenea, știm că și alte lumi de joc întâmpină lag în joc. Monitorizăm situația și lucrăm și la îmbunătățirea tuturor lumilor de joc afectate.

  Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare!  Echipa voastră Travian: Legends