Éjszakai tűzszünet - kezdő játékosok védelme

📝Farewell to Forums📝

The forum is currently in read-only mode that will last till July 07th, 2021.

You will find news and all relevant information about the game in our Travian: Legends blog.
For live conversations and interaction with the community join us in official Travian: Legends Discord server.
  • Sziasztok!


    A kezdő, illetve az 1 játékossal játszó accok védelmével kapcsolatban szeretnék írni, hogy mit gondolnak a vezetőink egy esetleges éjszakai tűzszünetről?


    Úgy tapasztalom, hogy a játék nagyon agresszív és kegyetlen tud lenni olykor. Úgy hiszem rngeteg játékos kedvét veszi el az a dolog, hogy reggelre beütik bizonyos főfaluját amíg ő aludt. Nyilván az is egy stratégia, hogy induljon valaki hajnali 3kor a másikra, de szerintem emiatt nagyon védtelenek a kezdő, illetve az 1 emberes accok. Egyfajta játékstílus váltást is eredményezhetene, mert így aki nem top játékos és viszik 2-3-man az accot, az teljesen esélytelen. Előbb utóbb pedig minden ilyen játékosnak az éjszaka lesz a veszte. Így pedig potenciális játékost veszít a travian.


    Ezzel kapcsolatban mit javasolnak a nagykövetek? Nincs tervben esetleg egy éjszakai tűzszünet? Tudom hogy ez egy érzékeny téma, de úgy látom ez talán segíthetne sok játékoson.

  • A játéknak pont az a lényege, hogy nagyon agresszív és kegyetlen tud lenni olykor. Esetleg a vakáció üzemmódot lehetne felhasználni 12 órás részletekben. Amúgy meg vemhes szuka is végig tudott vinni egy speedet egyedül:

    Screenshot by Lightshot