✨ Un nou sistem de invitații ✉️

 • Dragă comunitate!


  Astăzi vrem să dezvăluim o altă caracteristică de joc care a fost complet refăcută și care va fi adăugată la toate noile lumi de joc care încep după 1 mai 2021.


  Fă cunoștință cu noul sistem de invitații!


  Refer-a-friend-intro-gif.gif


  Ce s-a modificat:

  • Interfață și vizibilitate îmbunătățite.
  • Recompense mai mari pentru invitarea de noi jucători.
  • Recompensa maximă pentru invitarea de noi jucători este de până la 2000 de aur!

  Acum, să analizăm noul sistem în detaliu.


  Așadar, ai invitat cu succes un jucător prin e-mail sau folosind linkul tău de recomandare, iar jucătorul s-a înregistrat în aceeași lume a jocului ca tine. De acum încolo, vei primi recompense de aur pentru fiecare sat pe care acest jucător îl fondează sau cucerește până la al 10-lea sat!


  Your-friend-joined-server.png


  Cum funcționează:

  • Fiecare sat nou - de la al 2-lea până la al 9-lea - îți va acorda 20 de aur. Cel de-al 10-lea sat îți va aduce 40 de aur.
  • Poți obține o recompensă pentru până la 10 prieteni invitați. Dacă toți jucătorii invitați reușesc să fondeze sau să cucerească al 10-lea sat, vei primi în total 2000 de aur (20 * 8 + 40 = 200 pentru fiecare jucător)!

  Îmi voi pierde recompensa dacă jucătorul invitat își pierde satul?

  Nu, recompensa va rămâne. Cu toate acestea, nu vei primi o altă recompensă atunci când acest jucător fondează un nou sat în locul celui șters.


  Pot invita mai mult de 10 jucători?

  Poți invita cât de mulți jucători dorești. Poți primi o recompensă pentru fiecare nivel de realizare (adică pentru fiecare al doilea, al treilea, al patrulea sat etc.) doar de 10 ori. Dacă un jucător încetează să se dezvolte înainte de a ajunge la al 10-lea sat, un alt jucător îi va lua locul, astfel încât să poți obține în continuare recompensa maximă.


  Possible-rewards.png


  Cum altfel pot să-mi susțin prietenul în joc?

  Când prietenul tău se înregistrează prin linkul tău de recomandare, i se va oferi să se alăture aceluiași cadran pe care tu l-ai ales, atâta timp cât nu este supraaglomerat. Poți, de asemenea, să îi monitorizei dezvoltarea într-o imagine de ansamblu frumoasă și să îi oferi ajutor sau sfaturi dacă vezi că sunt blocați cu dezvoltarea.


  cJoin-friend-quadrant.png


  Restul depinde doar de tine! Si acum…


  Ascute-ți săbiile și pregătește-te să lupți cot la cot cu prietenii tăi!

  Echipa Travian:Legends