Cum să devii un creator de conținut!

📝Farewell to Forums📝

The forum is currently in read-only mode that will last till July 07th, 2021.

You will find news and all relevant information about the game in our Travian: Legends blog.
For live conversations and interaction with the community join us in official Travian: Legends Discord server.
 • Dragi jucători,  Suntem conștienți de faptul că odată cu închiderea forumului nostru, unii dintre voi nu vor mai avea unde să vă împărtășească munca. Vrem să modificăm acest lucru. Vrem să vă susținem în continuare creativitatea!  Acesta este motivul pentru care prezentăm rolul de Creator de conținut pentru blogul nostru oficial Travian: Legends. Poate scrii o analiză elaborată a serverului sau scrii povești despre aventurile tale în timp ce te joci. Aveți interviuri cu alianțe etc. Nu dorim ca aceste tipuri de povești să se piardă, deoarece acestea sunt importante pentru noi. Dacă vă recunoașteți în descrierea de mai sus, vă rugăm să vă gândiți să vă alăturați blogului ca Creator de conținut!  Cum să devii un creator de conținut


  • Dacă doriți să contribuiți activ la comunitate cu conținut legat de Travian: Legends sub formă de ghiduri, analize ale jocurilor, fan art, fan fiction, interviuri, povești de luptă, vă rugăm > aplicați aici< și arătați-vă interesul cu un exemplu concret a tipului de conținut pe care doriți să îl furnizați.
  • Odată ce solicitarea dvs. este procesată, vi se va acorda un rol special și acces la blogul nostru oficial Travian: Legends.
  • Urmând un ghid ușor oferit de Community Manager, veți putea să creați singur o postare pe blog. Sunteți liber să proiectați singur aspectul postării dvs. și să includeți imaginile pe care le doriți. Postarea va fi trimisă spre examinare pentru a ne asigura că respectă instrucțiunile noastre și va fi publicată la scurt timp după aceea.

  Linii de ghidaj privind conținutul


  Conținut original sub formă de ghiduri, analize ale lumii jocurilor, fan art, fan fiction, interviuri, povești de luptă. Dezlănțuiți-vă creativitatea!

  Opiniile personale sunt binevenite și apreciate, dar conținutul care include amenințări, discursuri de ură, micșorare și un comportament similar nu vor fi publicate.

  Dacă nu doriți să fiți Creator de conținut, dar aveți totuși o poveste pe care doriți să o împărtășiți, informați-l pur și simplu pe managerul comunității prin intermediul butonului de contact de pe blog sau trimiteți-i un mesaj în Discord. Ei vor încărca povestea dvs. pentru dvs. și se vor asigura că numele/porecla dvs. este afișată ca scriitor.
  Echipa Travian: Legends

  Forum_Signature_Lucian_RO.png

  Post was edited 2 times, last by Lucian ().