Hoe kun je een content creator worden?

📝Farewell to Forums📝

The forum is currently in read-only mode that will last till July 07th, 2021.

You will find news and all relevant information about the game in our Travian: Legends blog.
For live conversations and interaction with the community join us in official Travian: Legends Discord server.
 • Beste spelers,


  We zijn ons ervan bewust dat met het sluiten van ons forum, sommigen van jullie geen plaats meer zullen hebben om jullie werk te delen. We zijn van plan om dat te veranderen. We willen jullie creativiteit blijven ondersteunen!


  Daarom introduceren we de Content Creator rol voor onze officiële Travian: Legends blog. Misschien schrijf je een uitgebreide server analyse of schrijf je verhalen over je avonturen tijdens het spelen. Je hebt interviews met allianties etc. We willen niet dat dit soort verhalen verloren gaan, want ze zijn belangrijk voor ons. Als je jezelf herkent in de bovenstaande beschrijving, overweeg dan om je aan te sluiten bij de Blog als Content Creator!  Hoe kun je een content creator worden?

  • Als je actief wilt bijdragen aan de community met Travian: Legends gerelateerde content in de vorm van gidsen, spelwereld analyses, fan art, fan fictie, interviews, battle stories, meld je dan > hier aan< en toon je interesse met een concreet voorbeeld van het type content dat je wilt leveren.
  • Zodra je aanvraag is verwerkt, krijg je een speciale rol en toegang tot onze officiële Travian: Legends blog.
  • Aan de hand van een eenvoudige handleiding van je Community Manager, kun je zelf een blogbericht maken. Je bent vrij om zelf de lay-out van je post te ontwerpen en de afbeeldingen die je wenst op te nemen. De post zal ter beoordeling worden verzonden om er zeker van te zijn dat het onze richtlijnen volgt en zal kort daarna worden gepubliceerd.

  Richtlijnen voor inhoud

  • Originele inhoud in de vorm van gidsen, spelwereld analyses, fan art, fan fictie, interviews, battle stories. Laat je creativiteit de vrije loop!
  • Persoonlijke meningen zijn welkom en worden gewaardeerd, maar inhoud die bedreigingen, haatdragende taal, kleineren en gelijkaardig gedrag bevat, zal niet gepubliceerd worden.

  Als je geen Content Creator wilt zijn, maar toch een verhaal hebt dat je wilt delen, laat het je Community Manager weten via de contactknop op de blog of stuur hen een bericht op Discord. Zij zullen je verhaal voor je uploaden en ervoor zorgen dat je nickname wordt weergegeven als schrijver.


  Mocht je nog vragen hebben of is er iets onduidelijk stel dan je vragen >hier<


  Jouw Travian: Legends Team