Bagaimana menjadi Content Creator!

📝Farewell to Forums📝

The forum is currently in read-only mode that will last till July 07th, 2021.

You will find news and all relevant information about the game in our Travian: Legends blog.
For live conversations and interaction with the community join us in official Travian: Legends Discord server.
 • Pemain yang dihormati,


  Kami sedar bahawa dengan penutupan forum kami, sebahagian daripada anda tidak akan mempunyai tempat untuk berkongsi karya anda lagi. Kami bermaksud mengubahnya. Kami mahu terus menyokong kreativiti anda!


  Inilah sebabnya mengapa kami memperkenalkan peranan Content Creator untuk blog rasmi Travian: Legends kami. Mungkin anda menulis analisis pelayan yang terperinci atau menulis cerita mengenai pengembaraan anda semasa bermain. Anda mempunyai wawancara dengan pakatan dll. Kami tidak mahu cerita jenis ini hilang kerana ia penting bagi kami. Sekiranya anda memiliki ciri-ciri seperti keterangan di atas, sila pertimbangkan untuk menyertai Blog sebagai Content Creator!


  Bagaimana Menjadi Content Creator

  • Sekiranya anda ingin memberi sumbangan aktif kepada komuniti dengan kandungan yang berkaitan dengan Travian: Legends dalam bentuk panduan, analisis dunia permainan, seni peminat, fiksyen peminat, wawancara, kisah pertempuran, sila> mohon di sini <dan tunjukkan minat anda dengan contoh konkrit jenis kandungan yang ingin anda sediakan.
  • Setelah permintaan anda diproses, anda akan diberi peranan dan akses khas ke blog Travian: Legends rasmi kami.
  • Mengikuti panduan mudah yang disediakan oleh Pengurus Komuniti anda, anda akan dapat membuat catatan blog sendiri. Anda bebas merancang susun atur pos anda sendiri dan menyertakan gambar yang anda inginkan. Pos akan dihantar untuk disemak untuk memastikannya mematuhi garis panduan kami dan akan disiarkan tidak lama kemudian.

  Garis panduan kandungan

  • Kandungan asli dalam bentuk panduan, analisis dunia permainan, seni peminat, fiksyen peminat, wawancara, kisah pertempuran. Bebaskan kreativiti anda!
  • Pendapat peribadi dialu-alukan dan dihargai, tetapi kandungan yang merangkumi ancaman, ucapan kebencian, penghinaan, dan tingkah laku serupa tidak boleh diterbitkan.

  Sekiranya anda tidak mahu menjadi Content Creator tetapi masih mempunyai kisah yang ingin anda kongsikan, beri tahu Pengurus Komuniti anda melalui butang kenalan di blog atau hantarkan mesej kepada mereka dalam Discord. Mereka akan memuat naik cerita anda untuk anda dan memastikan nama panggilan anda dipaparkan sebagai penulis.


  Pasukan Travian: Legends Anda