Hogyan válhatsz tartalomkészítővé?

📝Farewell to Forums📝

The forum is currently in read-only mode that will last till July 07th, 2021.

You will find news and all relevant information about the game in our Travian: Legends blog.
For live conversations and interaction with the community join us in official Travian: Legends Discord server.
 • Kedves Játékosok!


  Tisztában vagyunk vele, hogy a fórum lezárásával néhányatoknak nem lesz lehetősége többé megosztani a munkáját. Nagyon szeretnénk ezt elkerülni és továbbra is támogatni a kreativitásotokat.


  Ezért szeretnénk bemutatni a Content Creator szerepet a hivatalos Travian: Legends blogunkon. Talán egy bonyolult szerverelemzést vagy történeteket írsz kalandjaidról játék közben. Interjúid vannak szövetségekkel stb. Nem akarjuk, hogy az ilyen típusú történetek elvesszenek, mivel fontosak számunkra. Ha magadra ismersz a fenti leírásban, kérjük, vedd fontolóra, hogy csatlakozz a Bloghoz Tartalomalkotóként!


  Hogyan válhatsz Content Creatorrá?

  • Ha aktívan szeretnél hozzájárulni a közösséghez a Travian: Legends-el kapcsolatos tartalmak, mint útmutatók, játékvilág-elemzések, rajongói műalkotások, rajongói fikciók, interjúk, harci történetek formájában, kérjük, >Jelentkezz itt< és mutasd meg egy konkrét példa segítségével az érdeklődésedet.
  • Amikor a kérvényed feldolgozásra kerül, egy speciális jogot kapsz a hivatalos Travian: Legends blogunkon.
  • Egy egyszerű leírást követve, melyet a Community Managered fog megosztani feled, képes leszel saját blogokat posztolni. A kinézet megtervezése csak rajtad áll és képeket is megoszthatsz. A poszt elküldésre kerül átnézésre, hogy biztosan megfeleljen az irányelveinknek és ezt követően közzé lesz téve.

  Tartalmi irányelvek

  • Eredeti útmutatók, játékvilág-elemzések, rajongók műalkotásai, rajongói irodalom, interjúk, harci történetek. Engedd szabadjára kreativitásod!
  • A személyes véleményeket örömmel fogadjuk és értékeljük, de a fenyegetéseket, gyűlöletbeszédet, lekicsinylést és hasonló viselkedést tartalmazó tartalmat nem szabad közzétenni.

  Ha nem szeretnél tartalomkészítő lenni, de mégis van olyan történeted, amelyet meg szeretnél osztani, egyszerűen jelezd a Community Managernek a blog kapcsolattartó gombján keresztül, vagy küldj neki üzenetet a Discordon. Fel fogják tölteni a történetedet, és biztosítják, hogy az író neve megjelenjen.


  Ha továbbra is kérdésed lenne, tedd fel őket >Itt<


  A Ti Travian: Legends csapatotok