1: D step out from the confedarancy with E, and send an asking confederency to A (or B, or C). The other two allys will get the asking (maybe after the A accept this).
2: E can ask NAP from A, B, C and D. But has to ask.
1: D step out from the confedarancy with E, and send an asking confederency to A (or B, or C). The other two allys will get the asking (maybe after the A accept this).
2: E can ask NAP from A, B, C and D. But has to ask.
➡️ Every village gets tasks, this means that when you settle a village you will get new tasks specific for that village.
This points must delete. It only poison the game.
I definitely forbid the introduction of the new task overview in this form!
But there is a way to save this: move to all box from "Task for village" to "General tasks", and delete the first tab. And do not renew with new villages. In this case, I modify my vote on this: the older is better. I explain my opinion below, in langauge of Hungary.
Show AllNo, sikerült ledobnom a második falvam, vetettem egy pillantást az új falu jutalmaira, és ez alaposan hatott a véleményemre.
Az új Feladat-kiosztó rendszer bevezetését, jelen formájában, szigorúan megtiltom! Tudom, hogy nincs hozzá jogom, de akkor is.
Menteni úgy lehet, ha a két fület egybeolvasztják, és az új faluval nem is kap a játékos új jutalmakat. Ez esetben: ellenzem a bevezetését, a régit még így is jobbnak tartom.
Indoklás:
Elgondolkodtam, hogy ez a rendszer, hogyan változtat a játékosok játékán. Erre még az új falu lerakása előtt, arra várva került sor, az akkor már általam felvett, és látott jutalmak alapján tudtam elemezni. Három csoportot találtam:
Felső kategóriás játékosok: nekik az új rendszer biztosít némi extra előnyt. Pont azért, ami miatt a náluk kisebbeknek rosszabb.
Közép kategóriás játékosok: nekik hiányzik az extra KP, ami most kimarad.
Kezdő játékosok: náluk az a baj, hogy elvesznek a játék felületét bemutató feladatok.
A saját helyzetem szerint: nekem semleges. Az új faluhoz szükséges KP-t a 7. napon tudtam összegyűjteni, 5 darab ünnepléssel. Tehát, ünneplés nélkül, legkésőbb a 12. napon megvan, de inkább hamarabb, hisz ha tudom, hogy nincs extra KP, akkor jobban fel tudom húzni a bázis falvam, mielőtt telepesekre gyúrnék. Azaz: az első faluval nagyjából ugyanakkor vagyok kész, e tekintetben nem igazán kerülök hátrányba. Ellenben, jobban ki tudom építeni a falvam. Kérdés, melyik éri meg nekem jobban:
Előny: több nyersanyag, jobban felhúzott hős.
Hátrány: +2 nap Plusz, +2 nap termelési bónusz, +30 arany - ezek azok, amiket nem kapok meg. Nagyjából 37 arannyal kevesebb. Ami azért nálam a legaktívabb játékaimban is el tudja érni a matematikai hiba határát (5%), és sokat játszottam arany nélkül is, amikor a szerverből kivehető 150-200 arannyal tudtam csak játszani.
Hogy kinek mi a jobb?
Ha a játékosok darabszámára nézem, a nagy többség a régi rendszerrel jár jobban.
Ha a vásárolt arannyal súlyozom, akkor a nagyobb arany-mennyiség az új rendszert találja jobbnak.
Szerkesztés: upsz, kimaradt. Ha minden új faluval újra megkapjuk a jutalmakat, ráadásul egyre nagyobb mennyiségben, az túl nagy előnyt ad az amúgy is nagyobb játékosoknak. Ezért írtam azt, hogy ezen formájában az új Feladat-kiosztó rendszer nem vezethető be. (Szélsőséges esetben akár az is előfordulhat, hogy a frissen alapított falut a tulaj két nap alatt kimaxolja úgy, hogy egyetlen kereskedőt sem indított oda. Ez persze valószínűleg ki van védve, de az elvi lehetősége megvan.)
A B C D
4 2 8 6
1; The door: the the hinges, and the door ring are in same side of the door
2; The chair: it has three legs, the fourth is lost
3: The lights of the windows: the light of the central window (over the door) is closer to the than other ligths
Sorry, 43.
Odd number, so Legends.
34.
Lifetree, on Open Beta Shadow Empire.
327.
Lifetree, on Open Beta Shadow Empires.
2
Lifetree, Open Beta Shadow Empires
<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/GP8Zgxa" data-context="false" ><a href="//imgur.com/a/GP8Zgxa">My tip.</a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
Lifetree, on Open Beta Shadow Empire
ABCDEF
560132
Lifetree, Open Beta Shadow Empire
8 man (or woman) are in the chariot.
------------------------
Lifetree, on the Open Beta Shadow Empires.
Spearmen; Phalanx; Praetorian; Mercenary; Slave Militia
Possible sequences of the soldiers:
KMAPA
AMAPK
KAMPA
The last sequence is bad.
Possible sequences of the soldiers:
KMAPA
AMAPK
KAMPA
One of the Alexanders is standing in the centre. Patricia is standing on his left hand, and Marcus on his right hand.
Klaudius, and the other Alexander are standing on both sides.