MAM 188 STRON RAPORTÓW O TYM ZE MNIE KTOS GRABI NA KAZDEJ STRONIE PO 10 INNYCH GRACZY CO 2 MINTUY MI TO KTOS KRADNIE CIEKAWE JAK MAM SIE PRZED TYM BRONIC JAK KUPIC JAKIS OBRONCOW JAK MNIE ATAKUJA CO MINUTE A JA NAWET NIE MAM ZA CO TEGO KUPIC POMOCY PROSZE JESZCZE TYDZIEN TEMU PISALO ZE MAM OCHRONE 70 DNI DZISIAJ JUZ ZADNEJ NIE MAM ZNIKLA MI
POMOCY PROSZE
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Pilnuj konta i zbuduj kryjówki.
-
ale nikt mi sie nie wlamuje na konto to jak go pilnowac po prostu mnie atakuja jak zbudowac kryjowki i jak one dzialaja?? niech mi oddadza moja ochrone mialem na 70 dni prosze
-
1. Buduj Kryjówki
W Kryjówce chowane są surowce, dzięki czemu napastnik nie może ich zgrabić. Po rozbudowaniu pierwszej Kryjówki do 10. poziomu można budować w osadzie kolejne.
Pamiętaj jednak, że Germanie mają bonus do grabieży i w przypadku ich ataków Kryjówka chroni ok. 80% swojej maksymalnej pojemności.
2. Szkol wojsko
Podstawowe jednostki można szkolić w Koszarach. Aby je wybudować należy posiadać w osadzie Budynek Główny na 3. poziomie oraz Miejsce Zbiórki na poziomie 1.
Szkolenie innych jednostek jest możliwe po przeprowadzeniu odpowiednich badań w Akademii. Wymagania dotyczące budynków niezbędnych do przeprowadzenia badań znajdują się w "Instrukcji". Musisz wybrać swoją nację oraz interesującą Cię jednostkę.
3. Pilnuj wojska.
Jeżeli wychodzisz z domu na 2 godziny, to wysyłasz wojsko na godzinę w jedną stronę na słabszą osadkę. Wtedy wojsko wróci do osady jak i Ty już będziesz. Nazywa się to FS.
Jak uzbierasz dużo wojska def (obronnego) będziesz się mógł/mogła skutecznie się bronić. Dzięki Symulatorowi walki, który znajduje się w Miejscu Zbiórki sprawdzisz ile jednostek defensywnych wystarczy do zatrzymania napastnika.
4. Sojusz
Jeżeli rozbudujesz osadę i wyszkolisz wojsko, możesz poszukać sojuszu. Jest na to kilka sposobów. Najprostszym jest rozejrzenie się po swojej okolicy. Jeżeli już wybierzesz sojusz, przeczytaj jakie mają dotyczące przyjęcia Zazwyczaj brany jest pod uwagę pop (czyli ludność) i wojsko. Jeżeli uznasz, ze spełniasz podane kryteria napisz do osoby zajmującej się rekrutacja i złóż podanie.
Jeśli zostaniesz przyjęty/a musisz mieć Ambasadę na 1 poziomie. Aby przyjąć zaproszenie należy wejść w nią i kliknąć "przyjąć"
5. Ucieczka
Jeśli zauważysz idący na Ciebie atak zużyj wszystkie surowce, których nie jest w stanie pomieścić Kryjówka. Możesz rozbudowywać pola surowców lub szkolić wojsko.
Pamiętaj jednak, że napastnik może zrabować surowce wystawione przez Ciebie na Rynku.
6. Surowce
Nie możesz jednak zapominać o rozbudowie swojej osady. Aby zwiększyć produkcję surowców musisz rozbudowywać pola surowców znajdujące się na zewnątrz osady.
7. Inne wyjście
Jeżeli jednak uznasz, że nie będziesz umiał się wybić, to skasuj konto i załóż sobie nowe. Na tym samym serwerze, po wykasowaniu tego lub nowe na innym.comx classic 3,6 oi40.tinypic.com/2mc7spj.jpg
plx rekord punktów off /największy off PL
youtube.com/watch?v=BOMo1boEQ3Y
Legenda roku 2017 PL -
NO DOBRA ALE JAK ZBUDOWAC KRYJOWKE MUSZE MIEC 50 DREWNA A OKRADAJA MNIE CO 30 SEKUND W TYLE UZBIERAM JAKIES 10 DREWNA
-
nie martw sie i nie panikuj
postępuj zgodnie z samouczkiem
jutro rusza nowy serwer ,tam wystartuj z obecnym doświadczeniem a jak ci nie wyjdzie to co miesiąc zaczyna się nowy,tylko nie powtarzaj popełnionych błędów z poprzednich startówkomar tygrysi pokazuje się w Polsce,przenosi wiele chorób -
Szczurek01 wrote:
NO DOBRA ALE JAK ZBUDOWAC KRYJOWKE MUSZE MIEC 50 DREWNA A OKRADAJA MNIE CO 30 SEKUND W TYLE UZBIERAM JAKIES 10 DREWNA
comx classic 3,6 oi40.tinypic.com/2mc7spj.jpg
plx rekord punktów off /największy off PL
youtube.com/watch?v=BOMo1boEQ3Y
Legenda roku 2017 PL -
Prosze wezmie ktos ze mna sojusz na 1 dzien nie atakuja mnie duze wojska przyjezdzaja tylko 1 koniem zeby wziac cos bo ja nic nie mam. Prosze tylko na 1 dzien moj nick w grze to Szczurek01
-
Hmmm nawet mi Ciebie jest żal
Jak widać ta gra jest dla Ciebie zapewne zupełną nowością
No i oczywiście wydaje mi się że jesteś jeszcze bardzo młody
Problem w tym że raczej nie znajdziesz pomocy u nikogo albowiem wszyscy którzy Cię atakują traktują jako farmę czyli dostawcę surowców
Wpadłeś zapewne w okolicę starych wyjadaczy tej gry i to jest Twój paskudny pech
Jak wyżej napisał Lord Turek polecam skasowanie konta
I potem możesz ponownie zaczynać
Radzę też byś najlepiej wybrał sobie nowy serwer tam będzie Ci być może trochę łatwiej
Odnośnie pomocy to nawet nie napisałeś na jakim serwerze graszGdyby głupota miała nogi niektórzy na kolanach całowaliby księżyc w tyłek:grimace:
Piszę dysertację "Wpływ faz księżyca na ilość trolli na FG
Nie każdy kto skończył KUL jest odrazu człowiekiem
KUL-turalnym:grimace:
" Nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów dopóki nie skorzystałem z internetu"
A co jeśli tak naprawdę jesteś idiotą, ale jesteś za głupi, by zdawać sobie z tego sprawę -
Gram na serwerze "Speed 3x" proszę o pomoc tylko odeprzeć 2 ataki wroga i już będę mieć na skrytkę, dalej sobie poradzę. Nie są to wyjadacze komu by się opłacało mnie atakować klikać co minute aby zdobyć parę sztuk i to jest 24/7 może ktoś postawił jakiegoś bota
Imgur: The magic of the Internet
Oni przyjeżdżają tylko 2 pałkarzami nic nie są w stanie zrobić jak ktoś chociaż pożyczy 1 konia to dam rade -
jak ktoś ci dobrze radzi to zawsze się słuchaj
a tak to wychodzi żeś głupi i nie powinieneś grać w tą grękomar tygrysi pokazuje się w Polsce,przenosi wiele chorób -
skad mialem wiedziec przez rozpoczeciem gry ze ktos mnie bedzie okradal
-
ta gra na tym polega,miałeś info o tym w przeczytaj wiadomość
wszyscy ci radzą zamknij konto i przenieść się na inny serwer ale do ciebie gadać to jak do obrazu
ja już też przestanę odpowiadać na twój lament , szkoda czasu się tobą zajmować
chwilami myślę że sobie kpisz z tych co ci odpowiadająkomar tygrysi pokazuje się w Polsce,przenosi wiele chorób -
To jest gra wojenna nie tylko budowanie domków
Mogłeś się spodziewać że będą ataki w celu ograbienia Twojej osady
Grabienie innych to podstawa w tej grze do szybkiego rozwoju konta
Nie znając tej gry popełniłeś kilka kilkanaście fatalnych błędów
Pierwszy to taki że nie powinieneś wogóle startować na speed x3
Ten serwer nie jest dla nowicjuszy
Dwa nie zabezpieczyłeś surowców budując kryjówki i nie wiem czy wiesz ale okres ochronny nie trwa 70 dni jak napisałeś
A teraz już jest za późno na cokolwiek
Pozostaje tylko kasacja konta
Wystartował serwer specjalny więc może tam spróbuj i na początek radzę zagrać galamiGdyby głupota miała nogi niektórzy na kolanach całowaliby księżyc w tyłek:grimace:
" Nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów dopóki nie skorzystałem z internetu"
A co jeśli tak naprawdę jesteś idiotą, ale jesteś za głupi, by zdawać sobie z tego sprawę -
Nie dzięki wole poszukać sojusznika na 20 minut i będe mieć na kryjówkę nie będę od nowa rozbudowywać centrum, a kasacja konta trwa 3 dni
-
Ale nowe na innym serwerze możesz już teraz założyć
A tam odpalić kasację i nie przejmować się tymGdyby głupota miała nogi niektórzy na kolanach całowaliby księżyc w tyłek:grimace:
Nie dzięki tu mi sie podoba
-
Jak chcesz ale tyle powiem że nie masz tam szans i racji bytuGdyby głupota miała nogi niektórzy na kolanach całowaliby księżyc w tyłek:grimace:
mam znajde sojusznika na 20 minut to bede miec akurat na kryjowke a ona przechowuje do 100 i powoli sie rozbuduje
-
Ha i co przyjechalo do mnie 7 koni juz mam kryjowke
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0