🏛️ Travian: Legends Ambassador Program 🏛️

Szenvedélyesen érdeklődsz a Travian: Legends iránt, és sok időt töltesz a fiókod fejlesztésével vagy a klánod koordinálásával? Sok más játékossal is kapcsolatot tartasz a közösségben? Ismered az uralkodó hangulatot, és képes vagy ötleteket gyűjteni a helyi közösségtől? Van világos elképzelésed arról, hogy mi tetszik nekik, és mi nem, és mi teheti még izgalmasabbá számukra ezt a játékot?


Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor alkalmas jelölt vagy a Nagyköveti Programunkra.


A Travian: Legends Nagyköveti Program egy tanácsadó testületet takar, amely a játékosok által demokratikusan megválasztott közösségi képviselőkből áll, hogy tanácsot adjon, és segítse a Travian Gamest a Travian: Legends játék fejlesztésében. A nagykövetek csoportja képviseli a játékosok véleményét és érdekeit, és rendszeres visszajelzést ad a közösségtől a Travian Games képviselőinek.


A választásokat évente kétszer tartják, és céljuk, hogy dinamikusan bővítsék a nagykövetek csoportját, hogy az minél több helyi közösségre kiterjedjen. Ez segít nekünk, a fejlesztőknek abban, hogy szélesebb körű képet kapjunk a közösség jelenlegi helyzetéről.


A nagykövetek aktuális listája alább látható.


Nézzük meg a részleteket! Mi a Travian: Legends-nagykövet feladata?


A Travian: Legends-nagyköveti egy tiszteletbeli pozíció. A nagykövet a Travian: Legends csapatának (fejlesztők, játéktervezők, kommunikációs képviselők stb.) első számú kapcsolattartási pontja, hogy a csapat gyors tájékoztatást kapjon, vagy részletesebb véleménykéréseket szervezzen. Minden Travian: Legends-nagykövet a játékosok közösségét képviseli, és hidat képez a játékosok és a Travian Games között.


Mit csinál egy Travian: Legends-nagykövet?


Egy nagykövet közvetlen kapcsolatban áll a Játékközpont azon különféle osztályaival, amelyek fejlesztik a játékot: a terméktulajdonossal, a játéktervezővel, az ügyfélszolgálati csapattal, a közösségmenedzsment-csapattal és a játékspecialistával. Létezik egy külön Slack-munkaterület, ahol közvetlen párbeszédet folytathatsz a különböző témákról.


A nagykövet feladatai közé tartozik, hogy részt vegyen a fejlesztési témák fontossági sorrendbe állításában, azaz, hogy előrébb rangsorolja azokat a feladatokat, amelyeket a játék és a közösség számára a legsürgetőbbnek tart. Körülbelül 10-12 alkalommal zajlik műhelymunka az év folyamán, ahol a csapat és a nagykövetek közösen találják meg a megfelelő megoldásokat és ötletelnek.


A Slack-munkaterület lehetőséget nyújt arra, hogy azonnali visszajelzést küldjön a közelgő frissítésekről, valamint javaslatokat tegyen a játék új szolgáltatásaira, vagy értékelje a közösség vagy a játéktervező javaslatait/kéréseit.


Csatlakozás a Nagyköveti Programhoz


Évente két választást rendezünk. Minden évben maximum 12 új nagykövetet nevezünk ki.


A választási folyamat egy 2 hetes periódussal kezdődik, ahol a kiválasztott területeken minden érdeklődő egy angol formanyomtatvány benyújtásával jelentkezhet a nagyköveti szerepre.


A pályázati időszak letelte után a Travian: Legends Csapata a meglévő nagykövetekkel együtt értékeli az egyes pályázatokat, és kiválasztja azokat, amelyek megfelelnek a programnak. A kiválasztási folyamat egy rövid beszélgetést is tartalmaz a lehetséges jelöltekkel.


A kiválasztást követően nyilvános közvélemény-kutatás indul az érintett területeken.


Azon ritka esetekben, amikor csak egy személy megy át a kiválasztási folyamaton, a személy automatikusan nagykövet lesz.


Felkérjük a nagyköveteket, hogy tartsák be a Magatartási Kódexet, amely tiszteletteljes és egészséges környezettel segíti a csapat munkáját.


A Travian: Legends Nagyköveti Program tagjaként bizonyos elvárásokat támasztunk a viselkedéssel kapcsolatban.

 • SZÓLJ FÉLELEM NÉLKÜL - A program tagjaitól elvárjuk, hogy professzionális és konstruktív módon folytassák a beszélgetést a Travian Gamesszel és más tagokkal.
 • A BIZALMAS INFORMÁCIÓ MARADJON BIZALMAS - A program tagjainak a program többi tagjával szemben titoktartást kell vállalniuk, és kerülniük kell a belső programbeszélgetések részleteinek megosztását minden érintett fél kifejezett jóváhagyása nélkül.
 • TISZTESSÉGES VERSENY - A program tagjai semmilyen bizalmasan vagy a nyilvánosság előtt megszerzett információt nem használhatnak arra, hogy közvetlenül vagy közvetetten bármilyen személyes hasznot érjenek el a játékban.
 • LEGYÉL JÓ HŐS - A program tagjainak mindig be kell tartaniuk a Travian Games Általános Szerződési Feltételeit.
 • LEGYÉL AKTÍV - A program tagjaitól elvárható, hogy észszerű aktivitással folytassák a tevékenységet a közösségen belül, a fórumon, a Travian: Legendsben és a dedikált Slack-munkahelyen.

A Nagyköveti Program akkor hatékony, ha a csoport aktív, és tagjai bizonyos paramétereket betartanak, ezért vannak a csoportban maradásnak bizonyos követelményei.

 • Legyél aktív a játékban: Mivel első kézből származó tapasztalatokat és véleményeket várunk, a Nagyköveti Programban való részvétel megköveteli, hogy aktívan használd a játékot.
 • Legyél jelen: Nagykövetként rendszeresen részt kell venned a kijelölt nagyköveti Slack-munkaterületen, hogy gyors visszajelzést tudj adni a releváns témákról. Tudjuk, hogy a nagykövetek elfoglaltak lehetnek a való életben, nyaralhatnak és betegek lehetnek, de a néhány hónapos hosszabb távollét és a csoport munkája iránti érdeklődés hiánya kizárást jelent a programból.
 • Tudj részt venni a műhelymunkában: Elvárjuk, hogy nagykövetként részt tudj venni a Zoom-videokonferenciák formájában megrendezett rendszeres műhelymunkák legalább 50%-ában.
 • Ápolj kapcsolatokat: Nagykövetként fontos, hogy kapcsolatot tarts a közösségeddel. Számtalan módon lehet játszani a játékkal, és fejlesztőként szeretnénk biztosítani, hogy olyan irányba fejlődjünk, amely megfelel a játékstílusok nagy többségének, és hogy a visszajelzések nem korlátozódnak az emberek egy kis csoportjára. Ezért ideális esetben egy nagykövetnek különböző forrásokból kell visszajelzést kapnia, és nem korlátozhatja a visszajelzéseket saját klánjára vagy játékkörére.
 • Folyékonyan beszélj angolul: Nagykövetként képesnek kell lenned arra, hogy folyékonyan kell beszélned angolul, mert a Travian: Legends csapatával folytatott minden (írásbeli és szóbeli) beszélgetés ezen a nyelven zajlik.
 • Legyél legalább 18 éves, mivel alá kell írnod egy Titoktartási Megállapodást, hogy a Travian: Legends csapata be tudja vonni a nagykövetet a megbeszélésekbe abban bízva, hogy ezek bizalmasak maradnak, kivéve, ha kölcsönös megállapodás születik a megbeszélés tartalmának nyilvános megosztásáról.
 • Válasszon meg a képviselni kívánt terület közössége!

List of the current Travian: Legends ambassadors

Demix_IT Italy
Jelena! Balkans
Kazah Russia
Nyx_ Nordics
Schmitz' Katze Germany
SkyShepard France
WdwndSpecialist Anglosphere
wishmaster3 International
xTyrell Germany