🏛️ Programul Ambasador Travian: Legends 🏛️

Ești pasionat de Travian: Legends și petreci mult timp dezvoltându-ți contul sau coordonându-ți alianța? Ții legătura cu mulți jucători din comunitatea ta? Ești conștient de starea de spirit predominantă și poți să aduni idei din comunitatea ta locală? Ai o viziune clară despre ceea ce le place sau nu le place jucătorilor și ce ar putea face acest joc și mai interesant pentru ei?


Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este da, atunci ești un candidat potrivit pentru Programul nostru Ambasador.


Programul Ambasador Travian: Legends reprezintă un consiliu consultativ compus dintr-un grup de reprezentanți ai comunității aleși democratic de jucători pentru a consilia și asista Travian Games în dezvoltarea jocului Travian: Legends. Grupul de Ambasadori reprezintă punctele de vedere și interesele jucătorilor și oferă feedback regulat din partea comunității reprezentanților Travian Games.


Alegerile se desfășoară de două ori pe an și sunt destinate creșterii dinamice a grupului Ambasador pentru a acoperi cât mai multe comunități locale posibil. Acest lucru ne ajută pe noi, dezvoltatorii, să avem o viziune mai largă despre starea actuală a comunității.


Lista actuală a Ambasadorilor poate fi găsită mai jos.


Să explorăm detaliile. Care este rolul unui Ambasador Travian: Legends?


Funcția de Ambasador Travian: Legends este una onorifică. Ambasadorul reprezintă primul punct de contact pentru echipa Travian: Legends (dezvoltatori, designeri de joc, reprezentanți de comunicare etc.), pentru a obține informații rapide sau pentru a organiza runde de feedback mai detaliate. Fiecare Ambasador Travian: Legends reprezintă comunitatea de jucători și formează o punte de legătură între jucători și Travian Games.


Ce face un Ambasador Travian: Legends?


Un Ambasador este în contact direct cu diferite departamente ale Sediului Central care dezvoltă jocul: Proprietarii produsului, Designerii jocului, Echipa de Asistență, Echipa de Management a comunității și Specialiștii în jocuri video. Există un spațiu de lucru dedicat în aplicația Slack, unde poți discuta pe diverse subiecte.


O parte din îndatoririle unui Ambasador este de a lua parte la prioritizarea subiectelor de dezvoltare, stabilind un nivel mai ridicat de prioritate pentru subiectele pe care le consideră a fi cele mai presante pentru joc și comunitate. În cursul anului au loc în jur de 10-12 ateliere, unde echipa și Ambasadorii lucrează împreună pentru a găsi soluții potrivite și pentru a face brainstorming.


Spațiul de lucru Slack oferă, de asemenea, posibilitatea de a oferi feedback instantaneu cu privire la actualizările viitoare, precum și de a sugera noi caracteristici pentru joc sau de a evalua sugestiile / cererile din partea comunității sau de la Designer-ul jocului.


Aderarea la Programul Ambasador


Au loc două alegeri pe an. În fiecare an se adaugă maximum 12 Ambasadori noi.


Procedura aplicabilă alegerilor începe cu o perioadă de 2 săptămâni, în care toate persoanele interesate din domeniile selectate pot solicita rolul de Ambasador, prin trimiterea unui formular în limba engleză.


Odată ce perioada de depunere a candidaturii s-a încheiat, Echipa Travian: Legends împreună cu Ambasadorii existenți vor evalua fiecare aplicație și le vor selecta pe cele care se potrivesc programului. Procesul de selecție include și un interviu audio/voce scurt cu posibilii candidați.


După selecție, va începe un sondaj public pentru fiecare domeniu relevant.


În rarele cazuri în care există o singură persoană care trece procesul de selecție, această persoană va deveni automat Ambasador.


Ambasadorilor li se solicită să urmeze un Cod de conduită, care susține activitatea echipei într-un mediu sănătos și respectuos.


În calitate de membru al programului Ambasador Travian: Legends, există anumite așteptări cu privire la comportamentul tău.

 • VORBEȘTE FĂRĂ TEAMĂ - Membrii programului trebuie să se angajeze în discuții cu Travian Games și cu alți membri într-o manieră profesională și constructivă.
 • NU PUBLICA INFORMAȚIILE PRIVATE - Membrii programului trebuie să respecte confidențialitatea față de ceilalți membri ai programului și să evite partajarea detaliilor discuțiilor interne ale programului fără aprobarea explicită a tuturor părților implicate.
 • CONCUREAZĂ CORECT - Membrii programului nu vor folosi nicio informație confidențială sau publică pentru a obține vreun beneficiu personal în joc, direct sau indirect.
 • FII UN EROU BUN - Membrii programului trebuie să respecte întotdeauna prevederile din Termenii și Condițiile Travian Games.
 • FII ACTIV - Membrii programului trebuie să mențină un nivel rezonabil de activitate în cadrul comunității, pe forum, în jocul Travian: Legends și într-un spațiu de lucru Slack dedicat proiectului.

Programul Ambasador este eficient atunci când grupul este activ și când anumiți parametri sunt respectați. De aceea, pentru a rămâne parte a grupului, există unele cerințe care trebuie să fie respectate.

 • Fii implicat activ în joc: Întrucât suntem în căutarea unei experiențe și a unor opinii de primă mână, a face parte din Programul Ambasador necesită implicarea activă în joc.
 • Fii prezent: În calitate de Ambasador, ar trebui să participi în mod regulat la spațiul de lucru dedicat pe Slack pentru a putea oferi feedback rapid cu privire la subiectele relevante. Știm că Ambasadorii pot fi ocupați în viața reală, pot lua vacanțe sau pot fi bolnavi, însă o absență prelungită de câteva luni și lipsa de interes pentru munca grupului vor duce la excluderea din program.
 • Participă la ateliere: În calitate de Ambasador, ne așteptăm să poți participa la cel puțin jumătate din atelierele noastre obișnuite care se desfășoară sub formă de conferințe video pe Zoom.
 • Fii conectat: În calitate de Ambasador, este important să fii în contact cu comunitatea ta. Există multe modalități de a juca jocul și noi, ca dezvoltatori, dorim să ne asigurăm că ne îndreptăm într-o direcție care se potrivește cu marea majoritate a stilurilor de joc și că feedback-ul nu se limitează la un grup mic de oameni. De aceea, în mod ideal, un Ambasador ar trebui să primească feedback din diferite surse și să nu-l limiteze la propria alianță sau propriul cerc din joc.
 • Fii fluent în engleză: În calitate de Ambasador, trebuie să vorbești limba engleză fluent, deoarece toate conversațiile (atât scrise, cât și verbale) cu Echipa Travian: Legends vor avea loc în această limbă.
 • Trebuie să ai cel puțin 18 ani, întrucât va trebui să semnezi un Acord de confidențialitate astfel încât Echipa Travian: Legends să poată implica Ambasadorul în discuții confidențiale, care vor rămâne private dacă nu există un acord reciproc pentru a dezvălui public conținutul discuției.
 • Fii ales de comunitatea domeniului pe care vrei să-l reprezinți.


Lista cu actualii ambasadori Travian: Legends

Demix_IT Italy
Jelena! Balkans
Kazah Russia
Nyx_ Nordics
Schmitz' Katze Germany
SkyShepard France
WdwndSpecialist Anglosphere
wishmaster3 International
xTyrell Germany