🏛️ Programul Ambasador Travian: Legends 🏛️

Ce reprezintă Programul Ambasador Travian: Legends?


Programul Ambasador Travian: Legends este un grup de reprezentanți aleși în mod democratic de jucători, pentru a oferi sfaturi și ajutor companiei Travian Games pentru dezvoltarea jocului Travian: Legends. Grupul de ambasadori reprezintă părerile și interesele jucătorilor și oferă în mod regulat reprezentanților Travian Games feedback din partea comunității.


Care este rolul unui ambasador Travian: Legends?


Fiecare ambasador Travian: Legends reprezintă comunitatea de jucători și creează o punte de legătură între jucători și Travian Games. Ambasadorul reprezintă primul punct de contact pentru echipa Travian: Legends (dezvoltatori, designeri de joc, reprezentanți de comunicare etc.), pentru a obține informații rapide sau pentru a organiza runde de feedback mai detaliate.


Ambasadorii participă la discuții despre dezvoltarea jocului, oferă feedback și perspective asupra priorităților comunității.


Ce fel de contribuții pot avea ambasadorii în dezvoltarea jocului?


Ambasadorii pot ajuta echipa Travian: Legends să rafineze funcțiile viitoare, respectiv să le organizeze în funcție de priorități. Pot propune noi funcții sau idei din comunitate.


În cazul unor probleme majore în joc, de exemplu erori (buguri), probleme de conectare și așa mai departe, ambasadorii pot notifica direct echipa, astfel încât problemele să fie rezolvate cât mai repede posibil.


Cum poate participa cineva la Programul Ambasador Travian: Legends?


Pentru a deveni ambasador, trebuie:

  • să ai cel puțin 18 ani, deoarece trebuie să semnezi un document legal;
  • să fii ales de comunitatea domeniului pe care vrei să-l reprezinți;
  • să vorbești limba engleză fluent, deoarece toate conversațiile (atât scrise, cât și verbale) cu Travian: Legends se desfășoară în această limbă;
  • să semnezi un Acord de confidențialitate, astfel încât echipa Travian: Legends să poată implica ambasadorul în discuții confidențiale, care vor rămâne private dacă nu există un acord reciproc pentru a dezvălui public conținutul discuției.


Au loc două alegeri pe an.


Prima are loc în primul trimestru al anului și servește, de asemenea, la alegerea participanților la evenimentul Legends on Tour. Aceste alegeri sunt limitate la cele mai populate domenii europene.


Cea de-a doua este dedicată domeniilor care nu participă la evenimentul Legends on Tour și are loc în al treilea trimestru al anului.

În fiecare an se adaugă maximum 12 ambasadori noi.


Procedura alegerilor


Procedura aplicabilă alegerilor începe cu o perioadă de 2 săptămâni, în care toate persoanele interesate din domeniile selectate pot solicita rolul de ambasador, prin trimiterea unui formular în limba engleză.


Odată ce perioada de depunere a candidaturii s-a încheiat, echipa Travian: Legends împreună cu ambasadorii existenți vor evalua fiecare aplicație și le vor selecta pe cele care se potrivesc programului. Procesul de selecție include și un interviu audio/voce scurt cu posibilii candidați.

După selecție, va începe un sondaj public pentru fiecare domeniu relevant.


În rarele cazuri în care există o singură persoană care trece procesul de selecție, această persoană va deveni automat ambasador.


Codul de conduită


În calitate de membru al programului Ambasador Travian: Legends, există anumite așteptări cu privire la comportamentul tău.

  • VORBEȘTE FĂRĂ TEAMĂ - Membrii programului trebuie să se angajeze în discuții cu Travian Games și cu alți membri într-o manieră profesională și constructivă.
  • NU PUBLICA INFORMAȚIILE PRIVATE - Membrii programului trebuie să respecte confidențialitatea față de ceilalți membri ai programului și să evite partajarea detaliilor discuțiilor interne ale programului fără aprobarea explicită a tuturor părților implicate.
  • CONCUREAZĂ CORECT - Membrii programului nu vor folosi nicio informație confidențială sau publică pentru a obține vreun beneficiu personal în joc, direct sau indirect.
  • FII UN EROU BUN - Membrii programului trebuie să respecte întotdeauna prevederile din Termenii și Condițiile generale Travian Games.
  • FII ACTIV - Membrii programului trebuie să mențină un nivel rezonabil de activitate în cadrul comunității, pe forum, în jocul Travian: Legends, într-un chat Slack dedicat proiectului.

Nerespectarea Codului de conduită poate duce la eliminarea din Programul Ambasador Travian: Legends


Lista cu actualii ambasadori Travian: Legends

Demix_IT Italy
El_Tano Hispano
Jelena! Balkans
Kazah Russia
Nyx_ Nordics
Schmitz' Katze Germany
SkyShepard France
WdwndSpecialist Anglosphere
wishmaster3 International
xTyrell Germany