Juno77 Philosopher

• Male
  • 43
  • Member since Aug 6th 2017
  • Last Activity:
Profile Hits
1,378
  • Juno77

Wrote a comment on Kesobo’s wall.
    Wall Comment
    patkĂĄnykirĂĄly bĂșjjĂĄl mĂĄr el.
  • Juno77

Replied to a comment by Juno77 on Mary Poppins’s wall.
    Wall Reply
    Azt sĂ©rtegettem akik megĂ©rdemeltĂ©k.Sajnos a provokĂĄlĂĄs mĂ©g nem szabĂĄly ellenes dolog de szerintem tĂ©ged is roppant mĂłd zavarna. Érdekes a csubikĂĄzĂĄs is sĂ©rtegetĂ©s rendszeresen becĂ©zgetnek itt a fĂłrumon Ă©s a jĂĄtĂ©kban is csak hĂĄt Ƒk

• Juno77

Wrote a comment on Mary Poppins’s wall.
    Wall Comment
    Szia SpeciĂĄl ha a s4re gondolsz, hogy nem tudok viselkedni akkor közlöm többen vagyunk az accba.AmĂșgyis csak Ă©n fel felnĂ©zek mert a Parkinzon korom miatt se energiĂĄm se kedvem nincsen jĂĄtszani.És egyĂ©bkĂ©nt se akartam indulni a cĂ­mekĂ©rt

• Juno77

Wrote a comment on Gyevocska’s wall.
    Wall Comment
    Köszönöm szĂ©pen az intĂ©zkedĂ©st. És igyekszem kulturĂĄltan Ă­rni de nagyon nehĂ©z amikor ilyeneket Ă­rnak rĂłlam.:( Én csak kulturĂĄltan Ă­rnĂĄm le a vĂ©lemĂ©nyem. SƐT a GOLDosokhoz Ă©s barĂĄti körĂŒkhöz hozzĂĄ se szĂłlnĂ©k ha leakadnĂĄnak

• Juno77

Wrote a comment on Gyevocska’s wall.
    Wall Comment
    Szia Gyevocska. Jelentettem pĂĄr hozzĂĄszĂłlĂĄst amikben Ă©n Ășgy gondolom,hogy sĂ©rtegetĂ©s, mocskolĂłdĂĄs, sƑt becsĂŒletsĂ©rtĂ©s is van mertengem homoszexuĂĄlisnak emlegetnek ami surolja a becsĂŒletsĂ©rtĂ©s fogalmĂĄt.ÖrĂŒlnĂ©k ha ez ĂŒgyben intĂ©zkednĂ©l.
  • Juno77

Wrote a comment on hixx’s wall.
    Wall Comment
    FeladĂł:
    Barrecis
    TĂĄrgy:
    RE: nincs cĂ­m
    ElkĂŒldve:
    28.02.19, 11:33
    Levélszemétként jelentés
    nem mĂŒködik a botod mĂĄr danika Ă©s akkor mĂĄr az ellen vagy h ne legyen jo a jatek?? tudsz tĂŒkörbe nezni?

Alkimista én téged nem