Juno77 Philosopher

- Male
- 43
- Member since Aug 6th 2017

- Last Activity:
- Profile Hits
- 1,378
-
Juno77
Wrote a comment on Kesoboâs wall.Wall CommentpatkĂĄnykirĂĄly bĂșjjĂĄl mĂĄr el. -
Juno77
Replied to a comment by Juno77 on Mary Poppinsâs wall.Wall ReplyAzt sĂ©rtegettem akik megĂ©rdemeltĂ©k.Sajnos a provokĂĄlĂĄs mĂ©g nem szabĂĄly ellenes dolog de szerintem tĂ©ged is roppant mĂłd zavarna. Ărdekes a csubikĂĄzĂĄs is sĂ©rtegetĂ©s rendszeresen becĂ©zgetnek itt a fĂłrumon Ă©s a jĂĄtĂ©kban is csak hĂĄt Ćk⊠-
Juno77
Wrote a comment on Mary Poppinsâs wall.Wall CommentSzia SpeciĂĄl ha a s4re gondolsz, hogy nem tudok viselkedni akkor közlöm többen vagyunk az accba.AmĂșgyis csak Ă©n fel felnĂ©zek mert a Parkinzon korom miatt se energiĂĄm se kedvem nincsen jĂĄtszani.Ăs egyĂ©bkĂ©nt se akartam indulni a cĂmekĂ©rt⊠-
Juno77
Wrote a comment on Gyevocskaâs wall.Wall CommentKöszönöm szĂ©pen az intĂ©zkedĂ©st. Ăs igyekszem kulturĂĄltan Ărni de nagyon nehĂ©z amikor ilyeneket Ărnak rĂłlam.:( Ăn csak kulturĂĄltan ĂrnĂĄm le a vĂ©lemĂ©nyem. SĆT a GOLDosokhoz Ă©s barĂĄti körĂŒkhöz hozzĂĄ se szĂłlnĂ©k ha leakadnĂĄnak⊠-
Juno77
Wrote a comment on Gyevocskaâs wall.Wall CommentSzia Gyevocska. Jelentettem pĂĄr hozzĂĄszĂłlĂĄst amikben Ă©n Ășgy gondolom,hogy sĂ©rtegetĂ©s, mocskolĂłdĂĄs, sĆt becsĂŒletsĂ©rtĂ©s is van mertengem homoszexuĂĄlisnak emlegetnek ami surolja a becsĂŒletsĂ©rtĂ©s fogalmĂĄt.ĂrĂŒlnĂ©k ha ez ĂŒgyben intĂ©zkednĂ©l. -
Juno77
Wrote a comment on hixxâs wall.Wall CommentFeladĂł:
Barrecis
TĂĄrgy:
RE: nincs cĂm
ElkĂŒldve:
28.02.19, 11:33
Levélszemétként jelentés
nem mĂŒködik a botod mĂĄr danika Ă©s akkor mĂĄr az ellen vagy h ne legyen jo a jatek?? tudsz tĂŒkörbe nezni?