Vetle Beginner

 • Member since Oct 3rd 2018
 • Last Activity:
Posts
41
Likes Received
12
Points
217
Profile Hits
194
 • Hela servern allierade? nej min vän, de såg att ni delade ut artisar för bättre deals än på black Friday och joina därför på att ta er. Alla vet att ni har en hel del off men ingen kunskap om planering om attackera då ni ofta väggar er off och eran deff kan man jämföra med sveriges försvar, alltså, allt kommer förbi!

  Vidare vill jag även poängtera att gå igenom de följande punkterna:

  1. Öva dig på att vinna med stil
  Lika bra att inse det – att vara dålig förlorare hör nästan alltid ihop med att vara en riktigt usel vinnare. Men det sistnämnda är oftast enklare att göra något åt eftersom du inte är lika mycket i affekt. Nästa gång du tar hem spelet: Tacka din motståndare artigt och utan sneda leenden. Det kommer att kännas bättre.

  2. Tänk på varför ni tävlade
  Oftast är målsättningen med tävlingar att man ska ha roligt. Ja: ROLIGT! Fundera på det en stund och tänk sedan igenom om det ordet har någon som helst likhet med den känsla du får när du förlorar. Fokusera på att åtminstone ha kul när ni håller på - och gör upp med din inställning till att dra det kortaste strået.

  3. Sätt saker i perspektiv
  Om ingen gråter och ingen är död när ni är klara, så händer det viktigare saker i dag än er tävling. Arbetslösheten passerar 6,7 procent, guldpriset stiger och i nåt land långt borta äger ett val som påverkar 50 miljoner människors vardag.

  4. Gratulera vinnaren
  Du behöver inte känna att det är ok att du förlorade, men låt det inte synas. Kasta inga kepsar, krossa inga racketar. Säg bara "bra spelat", "det där gjorde du bra" och om du absolut måste så lägg till ett litet "men nästa gång tar jag dig" på slutet...

  5. Hitta nödutgången
  Känner du att ilskan är på väg? Hitta en ursäkt och förflytta dig ifrån situationen: Drick lite vatten och gå på toaletten om du måste lugna ner dig. När du ändå är utom synhåll så gör 10 armhävningar - det brukar lugna ner de flesta.


  :D
  • FarmdeffarN lagd ny konto på forumet igjen eller? :D Bør jo i det minste endre skrivestil fra konto til konto. Men du får prøve å lytte til dine egne råd neste gang du vil shitposte på forumet da, hehe. Ikke spesielt gode vinnere å poste nedlatende meldinger som dette, men helt sikker på at det får deg til å føle deg bra i det minste :)
  • nooooooo :D:D:D:D
  • u mad bro?
  • Nei, jeg kan jo ikke si at jeg er det, du får prøve litt hardere hahah. Skrev jo i en annen melding at jeg syns serveren ble mye mer spennende enn forventet fordi alle gikk sammen. Hadde forventa en like trøtt server som forrige gang, men det skjer jo litt ting her i det minste :D
  • vill du höra något roligt? vad är motsatsen till rise?

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg